Agenda

Juridische opleiding Gerechtsdeskundige 2023 - 17u -21u

14
feb

Algemene principes van het bewijsrecht en de bewijsmiddelen in burgerlijke zaken (4 uren)

De rol van de gerechtsdeskundige wordt steeds belangrijker, veeleisender en uitdagender. Deze experts moeten een bijzondere juridische opleiding hebben gevolgd om opgenomen te worden in het register voor gerechtsdeskundigen.

Ook in 2023 kunt u hiervoor een beroep doen op de academische kennis van KU Leuven, aangevuld met de inzichten van ervaringsdeskundigen die dagelijks in de praktijk staan. 

Naast de basismodules omvat deze nieuwe, veelzijdige opleiding een aantal bijkomende specialisatiemodules (rond forensische geneeskunde en schadeherstel en –begroting). 

Kortom: een veelzijdig, boeiend en vooral kwalitatief hoogstaand lessenpakket.

Talrijke voordelen

Niet alleen biedt KU Leuven u deze opleiding aan een uitermate scherpe prijs; er zijn ook tal van extra voordelen aan verbonden. Zo ontvangt u het begeleidende cursusmateriaal in een overzichtelijk gebundeld naslagwerk. Bovendien bent u (na betaling van het inschrijvingsgeld) ingeschreven als student aan de KU Leuven. U geniet dus meteen ook van alle studentenvoordelen: toegang tot het online Toledo-platform (onder ander voor extra documentatie), toegang tot de bibliotheek, …

Info

op dinsdag 14 feb 2023

Plaats:
Auditorium/lokaal-De Valk/ Leuven + online

Organisatie:
Postacademische juridische vorming KU Leuven

Spreker(s):
Prof.dr. Stefaan Voet

Inlichtingen:
0032 16 32 75 82
law.congresservice@kuleuven.be
Inschrijven en programma