Vacatures

Psychiater

Het Psychiatrisch Centrum Sint-Amandus te Beernem

Het Psychiatrisch Centrum Sint-Amandus zoekt een psychiater voor de cluster crisiszorg

Cluster crisiszorg, bestaande uit afdeling crisisinterventie (15 bedden) en afdeling de CAAI, (CrisisAfdeling Afdeling Intensieve behandeling, 24 bedden). Deze opdracht wordt samen met een collega-psychiater opgenomen.

Het Psychiatrisch Centrum bestaat uit een psychiatrisch ziekenhuis (323 bedden), een dag- en nachtkliniek (46 plaatsen) en een psychiatrisch verzorgingstehuis (voor 120 bewoners).

Samen met enkele andere partners is het centrum actief in het Netwerk Geestelijke Gezondheidszorg Noord-West-Vlaanderen via de creatie van mobiele crisis- en behandelteams. In deze waaier van activiteiten draagt de medische staf, waar u deel van uitmaakt, een gedeelde verantwoordelijkheid.

Bijkomende informatie

  • De opdracht behelst patiĆ«ntenzorg, beleidsfunctie voor de afdeling en beleidsfunctie voor de bredere context van het centrum. 
  • Er wordt veel belang gehecht aan een herstelgerichte zorgvisie.
  • Een psychotherapeutische opleiding of interesse daarvoor is een meerwaarde evenals interesse in forensische psychiatrie.
  • Onze sleutels tot kwaliteit van zorg zijn: een open geest, mensgerichtheid, begeestering, engagement en deskundigheid.
  • Deelname aan de wachtdienst wordt verwacht.

Interesse?

Gelieve per e-mail te solliciteren (met curriculum vitae in bijlage) t.a.v.: dhr. Patrick Penders (Algemeen directeur)  via patrick.penders@amandus.broedersvanliefde.be